Vorige slide
Volgende slide

Tandarts Middenbeemster

Op zoek naar een tandarts nabij Middenbeemster? Wij zitten nog geen tien minuten rijden vanaf Middenbeemster. Wees welkom in onze praktijk in Purmerend, geen wachttijden.

Bij Tandzorg Purmerend kunt u terecht voor vele behandelingen. U kunt bij ons terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen zoals o.a. de periodieke controles, kronen- en bruggenwerk, maar ook voor specialistische behandelingen, zoals prothetische en esthetische behandelingen. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Ze nemen alle tijd en hebben veel geduld. We vinden het belangrijk om u of uw kind informeel te benaderen.

U kunt zich ook online inschrijven via het inschrijfformulier! Graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Tandarts Middenbeemster

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Tandarts Middenbeemster

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen.

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Paradontologie

Esthetiek

Kinder- tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Paradontologie

Esthetiek

Kinder-
tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie