Previous slide
Next slide

Angst tandarts Purmerend

Last van angst voor de tandarts en op zoek naar een angst tandarts in Purmerend? Tandzorg Purmerend heet u van harte welkom in de praktijk. Veel patiënten hebben angst voor de tandarts. Vaak komt dit door een negatieve ervaring in het verleden.

De tandartsen van Tandzorg Purmerend zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Ze nemen uitgebreid de tijd voor u, luisteren goed en stellen u graag op uw gemak. De behandeling die zal gaan plaats vinden wordt uitgebreid met u besproken. Ook kinderen zijn van harte welkom in de praktijk. Als ouder kunt u uw kind ook voorbereiden op het bezoek.

We helpen u graag en bieden verschillende behandelingen aan. Naast periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in parodontologie, implantaten, esthetiek, kinder-tandheelkunde, prothetiek, orthodontie etc.

Doormiddel van het inschrijfformulier in te vullen schrijf u zich in bij dé angst tandarts in Purmerend! Graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Angst tandarts Purmerend

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Angst tandarts Purmerend

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen.

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Paradontologie

Esthetiek

Kinder- tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Parodontologie

Esthetiek

Kinder-
tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie