Previous
Next

Tanden bleken Purmerend

Wilt u ook een stralend witte lach? Naast een gezond en sterk gebit hechten wij ook veel belang aan de uitstraling van het gebit, daarom bieden wij de behandeling tanden bleken aan. Dit kan bij ons in de tandartspraktijk te Purmerend of lekker in uw eigen woning op de bank. Vindt u het belangrijk dat het tanden bleken op een veilige manier gebeurt voor uw gebit? Dan hebben wij dè ideale oplossing voor u! Er zijn verschillende mogelijkheden om u die stralende lach te geven die u altijd al wil hebben.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij staan u graag te woord. Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in indien u nog vragen heeft.

 

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Angst tandarts Purmerend

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Angst tandarts Purmerend

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren esthetische behandelingen uit en bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen.

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Paradontologie

Esthetiek

Kinder- tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Parodontologie

Esthetiek

Kinder-
tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie