Previous slide
Next slide

Tandarts Wheermolen

Wilt u graag behandelt worden door een tandarts in de wijk Wheermolen? Tandzorg Purmerend helpt u graag met al uw tandheelkundige problemen, wij hebben een groot aanbod van behandelingen. Van standaard behandelingen en periodieke controles tot esthetiek, parodontologie, kinder-tandheelkunde etc. U kunt hier voor terecht bij dè tandarts in Wheermolen.

Naast gespecialiseerd te zijn in een tal behandelingen hebben de tandartsen van Tandzorg Purmerend ook veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten, houden wij extra rekening met u. Wij benaderen u informeel en stellen u graag op uw gemak.

Doormiddel van het inschrijfformulier in te vullen schrijf u zich direct bij ons in! Graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Tandarts Wheermolen

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Onze behandelingen

De naam van de praktijk is vernaderd, maar ons professionele en vakkundig team heeft nog steeds oog voor onze patiënten. Wij helpen u graag verder. Wilt u meer informatie over een bepaalde behandeling of over iets anders? Belt u ons gerust even op. Voor direct inschrijven is dit gemakkelijk via het inschrijfformulier op deze website te doen.