Vorige slide
Volgende slide

Tandarts Purmerend Noord

Op zoek naar dè tandarts in Purmerend Noord? Tandzorg Purmerend heet u van harte welkom en helpt u graag met al uw gebitsproblemen. De tandartsen van Tandzorg Purmerend zijn gespecialiseerd in vele behandelingen. Esthetiek, kinder-tandheelkunde, parodontologie, orthodontie, implantaten etc.

Tandzorg Purmerend voorheen tandartspraktijk Botterstraat is overnomen door tandarts Daems J. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling. Uiteraard met dezelfde vakkundigheid en professionaliteit staat ons team voor u klaar.

Schrijf u online in via het inschrijfformulier! Wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Tandarts Purmerend Noord

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de behandelingen die wij aanbieden op onze praktijk in Purmerend-Noord. Als u op 1 van de behandelingen klikt krijgt u meer informatie over de betreffende behandeling. Wij zijn van naam veranderd, maar hebben nog steeds het vertrouwde deskundige team die altijd voor u klaar staan!

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Tandarts Purmerend Noord

Tandzorg Purmerend

U kunt op de pagina tarieven alles vinden over de kosten van de behandelingen. Wij hebben ook een spoed dienst op de praktijk in Purmerend Noord. Kortom u kunt voor alles bij ons terecht.

Heeft u nog vragen neem even contact met ons op, wij staan u graag te woord.