Vorige slide
Volgende slide

Tandarts Makado

Op zoek naar een tandarts bij het winkelcentrum Makado? Dicht bij het winkelcentrum kunt u terecht bij Tandzorg Purmerend. We heten u van harte welkom in onze praktijk.We helpen u graag en bieden verschillende behandelingen aan. Naast periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in parodontologie, implantaten, esthetiek, kinder-tandheelkunde, prothetiek, orthodontie etc. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Tandzorg Purmerend houdt van een informele behandeling en stelt u graag op uw gemak. Via het inschrijfformulier is het mogelijk om u direct bij ons in te schrijven. Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Direct
inschrijven

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.
Tandarts Makado

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening met u houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen u op uw gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Tandarts Makado

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen, volwassenen en kinderen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen.

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Paradontologie

Esthetiek

Kinder- tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Parodontologie

Esthetiek

Kinder-
tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie