Vorige slide
Volgende slide

Kindertandarts Purmerend

Bent u op zoek naar een tandarts die speciaal de aandacht heeft voor uw kind? Wij van tandzorg Purmerend houden extra rekening met kinderen. Als uw kind last heeft van angst voor de tandarts stellen wij uw kind gerust en geven hem/haar extra aandacht. Wij hebben op de praktijk extra attributen voor kinderen. Heeft u specifieke vragen over een tandheelkundige behandeling voor uw kind dan kun t u altijd even bellen. 

Doormiddel van het inschrijfformulier in te vullen schrijft u uw  kind gemakkelijk in bij dé kindertandarts in Purmerend! 

kindertandarts Purmerend

Direct
inschrijven

U kunt uw kind direct inschrijven via de onderstaande button.

Angst tandarts Purmerend

Een warm welkom
en een mooie
glimlach

Tandzorg Purmerend is voortgekomen uit Tandartspraktijk Botterstraat. Na reeds 6 jaar hier werkzaam te zijn geweest heeft tandarts Daems J. de praktijk overgenomen. Daarbij is gekozen voor een nieuwe naam en uitstraling.

Indien u kind last heeft van angst voor de tandarts, zal ons team extra rekening daarmee houden. Wij houden van een informele benadering naar de patiënt toe,en zullen uw kind op zijn gemak stellen.

U kunt zich direct bij ons  online inschrijven met het inschrijfformulier. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

De tijden waarop de receptie bereikbaar is staat onderaan deze pagina.

Kindertandarts Purmerend
Angst tandarts Purmerend

Onze behandelingen

De tandartsen van Tandzorg Purmerend voeren naast behandelingen voor kinderen ook behandelingen uit bij angstige patiënten, ouderen en volwassenen. Naast de periodieke controles en standaard behandelingen zijn onze tandartsen gespecialiseerd in verschillende behandelingen.

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Periodieke controles

Wortelkanaal-behandeling

Kroon /brug

Vulling

Implantaat

Paradontologie

Esthetiek

Kinder- tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Parodontologie

Esthetiek

Kinder-
tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie